PUUR rabbit sensitive - králík citlivý 800 g

169 Kč
Skladem
PUUR rabbit sensitive - králík citlivý 800 g Popis produktu: Witte Molen PUUR – skutečný požitek z ryzích přírodních chutí a vůní. Receptura PUUR rabb ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1800 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

PUUR rabbit sensitive - králík citlivý 800 g

Popis produktu:

Witte Molen PUUR – skutečný požitek z ryzích přírodních chutí a vůní.

Receptura PUUR rabbit sensitive pro citlivé králíky všech plemen obsahuje vše, co citliví králíci potřebují. Vyvážené složení s vysokým podílem vlákniny pro dlouhodobé zdraví a optimální obrušování zubů, s přidanými vitamíny a stopovými prvky pro zvýšení vitality a prebiotiky pro podporu zdravého trávení.

Speciální receptura obsahující brusinky a bojínkové seno s nízkým obsahem vápníku pro podporu správné funkce močového ústrojí. Bojínkové seno bohaté na vlákninu podporuje výborné zažívání.

Bohatá směs s chutnými a různorodými přírodními surovinami pro vynikající apetit. Obsahuje 25 chutných surovin, včetně bojínku lučního, brusinek, pastináku, eukalyptu a květů měsíčku lékařského.

Vyrobeno v Holandsku ve společnosti Witte Molen s tradicí od roku 1740.

Složení:

Vedlejší výrobky rostlinného původu (4 % seno z bojínku lučního, 3,5 % měsíček), zelenina (2 % pastinák, 0,6 % eukalyptus), ovoce (3 % brusinky), oleje a tuky, minerální látky.

Analytické složky:

Hrubý protein 15,3 %, hrubý tuk 3,3 %, hrubá vláknina 19 %, hrubý popel 8,5 %, vápník 0,9 %, fosfor 0,34 %, sodík 0,22 %.

Doplňkové parametry

Kategorie: Králík
Hmotnost: 0.82 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: