PUUR chinchilla & degu - činčila, osmák 500 g

129 Kč
Skladem
PUUR chinchilla & degu - činčila, osmák 500 g Popis produktu: Witte Molen PUUR – skutečný požitek z ryzích přírodních chutí a vůní. Receptura PUUR chi ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1500 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

PUUR chinchilla & degu - činčila, osmák 500 g

Popis produktu:

Witte Molen PUUR – skutečný požitek z ryzích přírodních chutí a vůní.

Receptura PUUR chinchilla°u pro činčily a osmáky obsahuje vše, co tato zvířata potřebují pro plnohodnotný život. Vyvážené složení s vysokým podílem vlákniny pro dlouhodobé zdraví a optimální obrušování zubů, s přidanými vitamíny a stopovými prvky pro zvýšení vitality a prebiotiky pro podporu zdravého trávení.

Receptura bez přidaných umělých cukrů, jako prevence narušení přirozené rovnováhy cukrů. Vysoký obsah vlákniny a nízká hladina škrobů pro citlivý trávicí systém činčil a osmáků.

Bohatá směs s chutnými a různorodými přírodními surovinami pro vynikající apetit. Obsahuje 31 chutných surovin, včetně bojínku lučního, papriky, sušených šípků, kopřivy žahavky a květů měsíčku lékařského.

Vyrobeno v Holandsku ve společnosti Witte Molen s tradicí od roku 1740.

Složení:

Vedlejší produkty rostlinného původu (4 % seno z bojínku lučního, 3 % měsíček, 0,2 % kopřiva), zelenina (1 % paprika) obiloviny, ovoce (4 % šípek), oleje a tuky, minerální látky.

Analytické složky:

Hrubý protein 13,6 %, hrubý tuk 2,4 %, hrubá vláknina 20 %, hrubý popel 6,1 %, vápník 0,54 %, fosfor 0,34 %, sodík 0,03 %.

Doplňkové parametry

Kategorie: Osmák
Hmotnost: 0.52 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: