Carnilove Dog Crunchy Snack Mackerel&Raspberries 200g

68 Kč
Skladem
BEZ OBILOVIN – ČERSTVÉ MASO – BEZ PŘIDANÉHO CUKRU LAHODNÝ PAMLSEK Z MAKRELY VHODNÝ PRO VŠECHNY PSY. S MALINAMI, PŘÍRODNÍM ZDROJEM ANTIO ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1800 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

BEZ OBILOVIN – ČERSTVÉ MASO – BEZ PŘIDANÉHO CUKRU
LAHODNÝ PAMLSEK Z MAKRELY VHODNÝ PRO VŠECHNY PSY. S MALINAMI, PŘÍRODNÍM ZDROJEM ANTIOXIDANTŮ PRO SILNOU IMUNITU.
Doplňkové krmivo Carnilove Crunchy si zamiluje každé psisko. Bezobilné pamlsky pro psy Carnilove jsou vyrobeny z čerstvého masa, které je vhodně doplněno o zdravé ingredience. V případě receptury "Mackerel & Raspberries" se mimo jiné jedná o žlutý hrách, ovoce, zeleninu, lněný olej a lněná semínka. Tato receptura je vhodná pro malá plemena (drobné kousky).

Výhody pamlsků Carnilove Dog Crunchy Snack:
  • bez obilovin
  • bez přidaného cukru
  • křupavý pamlsek
  • určeno pro všechny psy
  • pro celkovou podporu zdraví psa
  • různé příchutě (čerstvé maso)
  • baleno do praktického sáčku se znovuuzavíratelným zipem

SLOŽENÍ: makrela 50% (sušená makrela 35%, čerstvá makrela 15%), dýně 15%, žlutý hrách 8%, sušené jablko 5%, mrkev 5%, cizrna 4%, maliny 4%, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly) 4%, lněné semínko 2%, sušený špenát, 2%, lněný olej 1%
ANALYTICKÉ SLOŽKY V 1 KG: hrubý protein 32,0 %, obsah tuku 10,0 %, vlhkost 10,0 %, hrubý popel 7,2 %, hrubá vláknina 6,0 %, vápník 1,2 %, fosfor 0,8 %, omega-3 0,4 %, omega-6 1,1 %.
METABOLIZOVATELNÁ ENERGIE: 3 350 kcal/kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: