Belcando Baseline OLDIE & LIGHT balení 1 kg

Novinka
Značka: Belcando
129 Kč
Skladem

Krmivo pro dospělé psy s nízkou aktivitou nebo starší psy s drůbežím masem obsahuje 70% živočišných bílkovin. Receptura s karobem podporuje trávící systém.

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1800 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

Zkuste to s lehkostí a s lahodným drůbežím. V kombinaci s vybranými bylinkami a karobem poskytuje tato receptura starším čtyřnohým parťákům s citlivým žaludkem, zažívacími problémy anebo psům s nadváhou to správné množství živin. Speciální vitální složka: Naše důležitá složka ProAgil pro zdraví kostí a kloubů a spokojený život psa v každém věku. Složení: Drůbeží bílkoviny - sušené (16,5 %); rýže (15 %); kukuřice; krmná ovesná mouka; sušené řepné řízky - odcukřené; bramborový škrob; drůbeží tuk; kukuřičné šroty; hydrolyzovaná želatina (2,5 %); rohovník obecný - sušený (2,5 %); moučka z ovesných slupek (2,5 %); moučka z mořských ryb; Pivovarské kvasnice - inaktivované, sušené; Hrachová vláknina; Lněné semínko; Lososový olej (1%); Drůbeží játra, hydrolyzovaná; Fosforečnan vápenatý; Chlorid sodný; Chlorid draselný; Bylinky, sušené (listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiníku) (0,2%); Yucca schidigera Analytické složky: Bílkoviny 20 %; obsah tuku 10 %; hrubé popeloviny 6,5 %; hrubá vláknina 4 %; vlhkost 10 %; vápník 1 %; fosfor 0,8 %; sodík 0,25 %

Doplňkové parametry

Kategorie: Psi
Hmotnost: 1 kg
Druh masa: krůtí, kuřecí
Speciální vlastnosti: alergie na laktózu
Stáří psa: senior, nízká aktivita

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: