BlooChoo YAK Choo Small, 100 % přírodní sýrová tyčka z jačího mléka, 30-50 g

107 Kč
Skladem
Unikátní extra-odolný žvýkací pamlsek Vyrobeno dle originální receptury v Himalájských horách Nízký obsah tuku – méně než 2 % Bez obilovin, bez lepku, bez laktózy Bez umělý ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1800 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

  • Unikátní extra-odolný žvýkací pamlsek
  • Vyrobeno dle originální receptury v Himalájských horách
  • Nízký obsah tuku – méně než 2 %
  • Bez obilovin, bez lepku, bez laktózy
  • Bez umělých přísad, bez aromat
  • 100 % přírodní  podpora dentální hygieny
  • Velikost: S (cca 30-50 g): pro psy do 5 kg
  • Složení: mléko z Yaka 99,5%, limetová šťáva, himalájská sůl
  • Analýza: bílkoviny 68%, tuky 2%, vláknina 0%, popeloviny 6,2%, vlhkost 13,5%

 

BlooChoo Yak je jednou z nejlepších pochoutek pro psy. Vyrábí se ručně v horách Himálaje v Nepálu a je 100% přírodním a ekologickým žvýkacím pamlskem pro psy vyrobeným z 99,5 %  jačího mléka. Milují ji psi všech plemen po celém světě. Jedná se o certifikovaný a veterináři doporučený snack.

Základními složkami BooChoo YAK jsou 99,5 % jačí mléko, limetková šťáva a sůl. Všechny YAKs jsou uzené, ztvrdlé jako kámen a ve tvaru tyčinky, aby je každý pes mohl pohodlně žvýkat. Každý kus je s láskou ručně vyráběn, aby uspokojil chuťové pohárky vašeho miláčka. Suroviny našich blooChoo YAks jsou zpracovány vyváženou kombinací tradičních sýrařských dovedností předávaných z generace na generaci himálajskými farmáři a nejmodernějších technologií řízených vědeckým výzkumem, aby splňovaly mezinárodní standardy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: