I´M DIFFERENT SNACK divočák - mrazem sušený pamlsek, 40 g

96 Kč
Skladem
Revoluční monoproteinový pamlsek sušený mrazem pomalým procesem (lyofilizovaný) si zachovává všechny nutriční hodnoty, vůně a čerstvost "RAW" surovin bez vaření, aby byly potraviny ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1500 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

Revoluční monoproteinový pamlsek sušený mrazem pomalým procesem (lyofilizovaný) si zachovává všechny nutriční hodnoty, vůně a čerstvost "RAW" surovin bez vaření, aby byly potraviny zdravější, chutnější a stravitelnější.

  • vynikající chutnost pamlsku díky vysokému množství čerstvého masa (více než 90 %)
  • směs červeného ovoce s vysokou antioxidační silou, která pomáhá bojovat proti stárnutí buněk
  • použité suroviny jsou v kvalitě určené pro lidi
  • zpracováno v rodinné firmě na výrobu potravin
  • ŽÁDNÁ barviva, ŽÁDNÉ umělé konzervační látky, ŽÁDNÉ obiloviny, ŽÁDNÝ lepek

Složení: čerstvé maso z divočáka 90 % čekankový inulin - zdroj fruktooligosacharidů (FOS) min. 2 %, rostlinné aroma, extrakt z rozmarýnu, směs tokoferolů (přírodní konzervant), kvasnice, směs extraktu ze sušeného ovoce (extrakt z hroznových semínek, divoká borůvka, antioxidant kvercetin, resveratrol pro posílení imunity, divoká borůvka, brusinka, višeň, sušená švestka, semena malin, jahoda) 0,025 %

Analytické složky: hrubý protein 43 %, hrubé oleje a tuky 41 %, hrubá vláknina 3 %, hrubý popel 3,7 %

Doporučené použití:

  • podávejte jako odměnu nebo pamlsek mezi jídly
  • po otevření vždy pečlivě uzavřete
  • opakovatelně uzavíratelný obal

Hmotnost: 40 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: